Klantenservice Winkels

Naamkettingen

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)

Naamkettingen zijn helemaal hip! Een ketting met een naam erop is dé sieradentrend onder celebrities zoals Beyoncé, Adele en Emma Roberts, maar ook onder andere trendsetters zoals modebloggers- en vloggers. Een ketting met je naam erop laat zien dat je trots bent op jezelf en sterk in je schoenen staat. Het is een teken van een zelfstandige vrouw! Wat opvalt is dat trendsetters niet alleen hun eigen naam om hun hals dragen, maar tegenwoordig steeds meer kiezen voor de namen van hun partners en kinderen. Het is een manier om de liefde voor een ander van de daken te schreeuwen! Daarom is een naam ketting met hartje en een ketting met naam en geboortesteen ook erg populair. Ook in de kindermode komen naamkettingen steeds meer terug. Zoekt u dus nog een leuk, trendy cadeau voor uw dochter? Dan is een "kids naamketting" met haar naam erop hét cadeau dat u zoekt!

Natuurlijk is een naamketting ook een geweldig, origineel cadeau voor uw vriendin, zus, moeder of ander familielid! U kunt kiezen uit diverse modellen naamkettingen waardoor de kans groot is dat er iets voor u tussen zit dat u bevalt. Er bestaan de volgende typen naamkettingen:

  • Zilveren naamkettingen
  • Gouden naamkettingen
  • Carrie naamkettingen
  • Kinder naamkettingen
  • Dubbele naamkettingen
  • Bar naamketitngen

Naamkettingen van 925 Sterling zilver

Zilver is een zacht, wit, natuurlijk edelmetaal die u gemakkelijk zelf kunt oppoetsen. Een naamketting van puur zilver is niet draagbaar omdat het enorm snel zal slijten of verbuigen. Daarom wordt er een legering van zilver en andere metalen gebruikt. Onze zilveren naamkettingen zijn gemaakt van 925 Sterling zilver, ofwel een legering met 92,5% zilver en 7,5% andere metalen zoals koper. Dit is de beste legering om een zilveren naamketting van de hoogste kwaliteit te maken.

Naamkettingen van 14 karaat goud

Goud is een zacht, geel, helder edelmetaal dat miljoenen jaren onder enorme druk ontstaan is diep in de aardkorst. Het is heel lastig om van puur 24 karaats goud een hoge kwaliteit naamketting te maken omdat het zo zacht is. Daarom gebruiken we 14 karaat goud dat harder is geworden door de legering met zilver en koper. Het resultaat is 14 karaatshoogwaardige naamketting van goud laten maken.

Overige soorten naamkettingen

Carrie naamkettingen

Bij Mostert Juweliers hebben we naast zilveren en gouden naamkettingen ook andere typen. Zo hebben wij ook de populaire ‘Carrie’ naamketting, bekend uit de serie Sex and the City die liep van 1998 tot en met 2004. Hoofdpersoon en stijlicoon Carrie Bradshaw (gespeeld door Sarah Jessica Parker) had een gouden naamketting met haar eigen naam die haar absolute favoriet was. Zelfs een ketting van 50.000 euro kon haar relatief goedkope naamketting niet vervangen. De ‘Carrie necklace’ had namelijk een emotionele waarde voor haar en deed haar denken aan het plezier dat ze had als zelfstandige, single vrouw in New York.

Dubbele naamkettingen

Naast de naamkettingen met 1 naam, hebben we ook dubbele naamkettingen waarin je bijvoorbeeld de namen van jou en je partner kunt krijgen. Een liefdes ketting met naam kun je dus ook kopen bij Mostert Juweliers!

Bar naamkettingen

Verder hebben we in ons assortiment ook de zogenaamd ‘bar ketting’ waarin u een naam of korte tekst kunt laten graveren. U kunt dus niet alleen kiezen voor een ketting met 1 of 2 namen, maar ook voor een ketting met een persoonlijke tekst. U kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een ketting met naam en datum erin gegraveerd.

Kinder naamkettingen

Natuurlijk kunt u bij ons ook een naamketting voor uw kind bestellen. Deze kinder naamketting is niet alleen schattig maar ook erg trendy en populair op school en daarbuiten! Onze naamkettingen kunt u bestellen in 925 Sterling zilver en in 14 Karaat goud.

Naamketting als uniek cadeau

Er worden tegenwoordig veel onpersoonlijke cadeaus gegeven zoals cadeaubonnen, beauty pakketten of andere cadeaus die men gemakkelijk aan iemand anders had kunnen geven. Een naamketting van zilver of goud vormt daarentegen een persoonlijk geschenk voor een speciaal persoon! Een gepersonaliseerde naamketting van Mostert Juweliers bevat meestal een emotionele waarde die geen andere ketting bevat. Denk bijvoorbeeld eens aan een ketting met de naam van een overleden partner, familielid of huisdier. U kunt in onze webshop niet alleen een ketting met naam bestellen maar ook een ketting met tekst erop die veel voor u betekent.

Verzending binnen 7 dagen

Mostert Juweliers is één van de grootste juweliers van Nederland, loopt voorop met de modetrends en staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Binnen 4-7 werkdagen na bestelling is uw gouden of zilveren naamketting klaar voor verzending. Uw naamketting wordt verpakt in een kleurvol, stevig, schattig doosje. Afhankelijk van PostNL ontvangt u dan uw naamketting 1 of 2 werkdagen later. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!