Klantenservice Winkels

Mostert Juweliers Blog Alles wat je moet weten

Welke soorten slavenarmbanden zijn er allemaal?

Welke soorten slavenarmbanden zijn er allemaal?

Slavenarmbanden zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Of u nu voor een stoere, klassieke of moderne look gaat – het is er! Deze diverse armbanden zijn onder vrouwen dan ook erg populair. Interesse in een slavenarmband, maar graag eerst meer weten over alle soorten die er zijn? Geen probleem, wij leggen het u uit! Zo vindt u zeker de slavenarmband die écht bij u past.

Wat is een quartz horloge?

Wat is een quartz horloge?

Veel horloges worden ‘quartz horloges’ genoemd. Maar wat is een quartz horloge nu precies? Hoe werkt het en vooral: waarom zou u voor een quartz horloge kiezen? Geen nood: in deze blog vindt u de antwoorden op al deze vragen en meer. Zo weet u voortaan precies wat u om uw pols hebt!

Wat is zirkonia?

Wat is zirkonia?

Diverse soorten kettingen, ringen en armbanden worden verfijnd met een zirkonia steen of meerdere zirkonia steentjes. Maar wat is zirkonia nu precies? Is het natuurlijk of kunstmatig? Hoe wordt het gemaakt? Wat is zirkonia waard? Gaat het lang mee? Zijn er ook gekleurde zirkonia steentjes? In deze blogpost vindt u antwoorden op deze vragen.

Verschil tussen zirkonia en diamant

Verschil tussen zirkonia en diamant

Zirkonia lijkt erg veel op diamant, waardoor het ook als imitatiediamant bekend staat. Met het blote oog is het verschil tussen zirkonia en diamant bovendien niet altijd te zien. Diamant is het hardste natuurlijke kristal dat op aarde gevonden kan worden en zirkonia is een kunstmatige kristal (door mensen gemaakt). De verschillen zijn vooral te vinden in de volgende punten...

Titanium sieraden

Titanium sieraden

Er zijn een aantal redenen dat titanium sieraden steeds populairder worden. Titanium sieraden zijn allergie vrij en hebben een erg hoge kwaliteit. Titanium is namelijk zo’n 30 maal sterker dan RVS en weegt 50% minder. Daarnaast is een groot voordeel dat titanium sieraden uitstekend te kleuren zijn.

Trouwringen graveren

Trouwringen graveren

Wilt u uw trouwringen laten graveren? Lees in deze post o.a. meer over de verschillende mogelijkheden, bekijk de top 10 meest gegraveerde teksten en kom meer te weten over de kosten van het graveren van trouwringen.

Soorten uurwerk horloges

Soorten uurwerk horloges

In horloges zitten verschillende soorten uurwerken. Het meest gebruikte type uurwerken zijn het Automatisch uurwerk, Quartz uurwerk en Solar uurwerk. Elk horloge, met daarin een bepaald type uurwerk, heeft eigen specifieke functies en kenmerken. Wij zullen de volgende typen uurwerken hieronder toelichten en verder uitleggen.

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3